Suksess, selv når du gjør alt galt!

Ja, du kan ha suksess. Selv med eeeehh..., ryggen til og buksesmekken nede!

Hender det at du tenker - jeg burde vært mye proffere til å presentere!? At du misunner dem som ser så trygge og selvsikre ut på scenen? Og ikke minst i møterommet, ved enden av møtebordet, med full kontroll?

Det er veldig mange som opplever dette. Og kanskje er også du en av dem som har sett et stort antall videoer på YouTube om presentasjonsteknikk. Det vrimler jo av dem. Men - det blir litt som å se på video for å lære å svømme, ikke sant? Det fungerer ikke! Heldigvis finnes det en medisin som alltid fungerer. Som fjerner nervøsitet, og angsten for å lykkes på scenen.

Det finnes en kur - og den virker

Medisinen heter - elsk innholdet ditt!!! For tro meg - hvis du virkelig, virkelig tror på det du skal presentere, og er engasjert i stoffet - så er du garantert en suksess. Engasjement smitter, og folk liker det. Alltid! 

Er du engasjert, kan du lykkes med idéer og forslag, uansett hvor mange "feil" og rare ting du gjør på scenen. Om du leser fra dine egne slides (Er DET krise...? Neida!), sier eee...eh.., alt for mye - glemmer ditt og datt, osv, osv.

Presentasjonsteknikk..?

Glem det! Engasjement ditt er alfa og omega. Så lær deg å elske innholdet ditt, gled deg til å snakke om det. Da blir du en suksess, uansett om du presenterer med ryggen til publikum, sier eeeh.... 50 ganger, og har buksesmekken nede.

 

Close

Sjekklisten over alle sjekklister

Jeg har samlet absolutt ALLE mine huskeregler på én liste! 60 sjekkpunkter som du vil få glede av med det samme.