Suksess-tips nr 1

Hender det at du tenker - jeg burde vært mye proffere til å presentere!? At du misunner dem som ser så trygge og selvsikre ut på scenen og i møterommet?

Det finnes en medisin som alltid fungerer. Som fjerner nervøsitet, og angsten for å lykkes på scenen.

Det er nemlig veldig mange som opplever at stemmen sprekker og svetten presser på - når alvoret senker seg over møterommet. Kanskje er du også en av de mange som har sett et stort antall videoer på YouTube om presentasjonsteknikk? Det vrimler jo av dem. Men - det blir litt som å se på video for å lære å svømme, ikke sant? Det fungerer jo ikke ... 

Oppskriften. Elsk innholdet ditt

Så enkelt er det, faktisk. For tro meg - hvis du virkelig, virkelig tror på det du skal presentere, og er engasjert i stoffet - så er du garantert en suksess. Engasjement smitter, og folk liker det. Alltid! 

Er du engasjert, kan du lykkes med idéer og forslag, uansett hvor mange "feil" og rare ting du gjør på scenen. Om du leser fra dine egne slides (Er DET krise...? Neida!), sier eee...eh.., alt for mye - glemmer ditt og datt, osv, osv.

Kurs i presentasjonsteknikk? Tja ....

Kanskje ikke ennå. Vent til du føler behovet for å perfeksjonere deg. Engasjement er nemlig ditt alfa og omega! Så lær deg å elske innholdet ditt, gled deg til å snakke om det. Da blir du en suksess, uansett om du presenterer med ryggen til publikum, sier eeeh.... 50 ganger, og har buksesmekken nede.

Ha det gøy! Lykke til! 

 

 

 

Foto: Aatik Tasneem, Unsplash

Close

Sjekklisten over alle sjekklister

Jeg har samlet absolutt ALLE mine huskeregler på én liste! 60 sjekkpunkter som du vil få glede av med det samme.