Ditt eget, tydelige budskap.

I en liten eske.

 

Comkit Basic hjelper deg å finne den røde tråden i budskapet ditt. Uten dyre konsulenter! Gled deg til mer effektive annonser, bedre nettsider, reklametekster, presentasjoner, pitcher...

 
SLIK VIRKER COMKIT - SE VIDEO

Komplette plansjer for 3 gode arbeidsmøter, hjelpetekster, 30 videoer, samling med eksempler, møteguide, din egen Powerpoint notat-mal, personlig coaching, og mer.

Den virkelig enkle løsningen for startups, små og mellomstore virksomheter som vil få orden og tydelighet i sin kommunikasjon. På budsjett!

SE BESTILLINGSSKJEMA

Startups, små og mellomstore virksomheter elsker Comkit.

Comkit er systemet du trenger for å kjøre to eller tre ryddige arbeidsmøter. Steg-for-steg plansjer, guide, videoer - og litt coaching underveis. Skap tydelighet og finn den røde tråden i budskapet ditt. Dette klarer du på egenhånd, eller sammen med gode kolleger! Materiellet sendes med Posten.

En tydelig, rød tråd gjør budskapet ditt mye lettere å si ja til.

Uten tydelighet forvirrer du kundene. Og da går de ofte et annet sted!

En solid plattform gjør det enklere å lage god kommunikasjon.

Få den på plass uten dyre rådgivere og kompliserte prosesser.

En gjør-det-selv pakke med 30 videoer som hjelper underveis.

Personlig coaching er inkludert. Bestill din time når det passer dere. 

Nils Petter Nordskar har gjort dette utallige ganger. Nå er han din video-guide.

Nils Petter snakker et språk folk forstår. Han er en prisbelønnet tekstforfatter, seriegründer, foredragsholder og digitalentusiast. I tillegg til å jobbe som idé-utvikler og rådgiver for sine kunder, er han mentor på StartupLab i Oslo.

 

6 vanlige spørsmål om Comkit.

Comkit er både digital og fysisk. Alle kunder mottar Comkit-pakken i posten. Den inneholder blant annet: 

Tre store diskusjons-plansjer, A-B-C, med nær 30 diskusjons-tema. Format 50 x 70 cm for notater og post-it-lapper.

Rød tråd - oppsummering.

Korte videoer til alle temaer, som gjør det enklere å ta hver enkelt diskusjon. Se dem på enhver mobil eller pad, ved bruk av QR-kodene.

Eksempler (16 stk) på formuleringer og bruk av rød tråd - for ulike typer virksomheter.

Guide til forberedelse til personlig rådgivning, ved behov.

Video introduksjonskurs for alle som skal delta i arbeidsmøtene.

Powerpoint mal for samling av notater og konklusjoner - etter hvert tema. 

Bonus-tips for deg som skal etablere nye nettsider - og komme i mål med lavest mulige kostnader. 

Det viktigste er egentlig at du kjenner din egen virksomhet/organisasjon. Problemet med "kostbare konsulenter fra Aker Brygge" er jo ofte at de ikke kjenner deg og ditt marked like godt. 

Comkit krever ikke at du har jobbet med kommunikasjon tidligere. Her brukes heller ingen "fancy fremmedord" - alt skjer på forståelig norsk. 

Dersom du skal lede møtene, er det ekstra viktig at du leser guiden som følger med. Velg selv om det er deg eller en kollega som får ansvaret for å gjennomføre møtene.

Du vil oppleve at din guide og video-assistent, Nils Petter Nordskar, er med på jobben - så mye du vil. Til alle diskusjonene finnes det små, hjelpende videoer, som gjør det enklere å fokusere på det som er viktig. 

I løpet av arbeidet er det inkludert personlig rådgivning - online - med Nils Petter Nordskar. Du velger selv om hele gruppen er tilstede. Still spørsmål - lufte idéer - få innspill, vurderinger, osv. 

Alt om hvordan du får mest igjen for dette - se guiden "Hjelp underveis?" som følger med. 

 

Dette er det mange som lurer på! Vi skjønner godt at digital kommunikasjon er komplisert. Men - det som ikke har endret seg, er behovet for å ha et tydelig, helhetlig budskap, som du kan bruke om og om igjen - i alle kanaler. Både digitale og analoge/fysiske kanaler. 

Du behøver IKKE kunne noe spesielt om digital kommunikasjon for å gjennomføre Comkit-prosessen. Og når du har funnet den røde tråden, blir det også enklere å be om hjelp av andre i fremtiden (fra eksterne hjelpere som er gode på digital markedsføring, for eksempel). Din røde tråd kan være med hele veien, også digitalt. 

Gjør dette på den måten som passer best for deg og din virksomhet! Mange liker å dele arbeidet opp i ett møte pr hoved-tema, hvilket betyr tre møter. 

Erfaringen viser at det ikke er effektivt å sitte mer enn ca 3 timer i strekk, med dette arbeidet.

Det finnes mange eksempler på virksomheter som reiser bort fra jobben, eller finner et fredelig sted - og gjør hele jobben på en lang, lang arbeidsdag, med gode pauser innimellom. 

Vårt mål med Comkit er at alle skal ha råd til å komme igang med helhetlig, tydelig kommunikasjon - ikke bare de store selskapene, med de store budsjettene. 

Velger du å ta jobben med å finne et ekspert-byrå som du føler du kan stole på, og kjøre en tradisjonell prosess med kostbare rådgivere, er det høyst normalt å betale noen 100.000 kroner for arbeidet. Det er faktisk helt normalt å betale ganske mange hundre tusen. Snakker du med de største navnene i bransjen, enda mer. 

Comkit er for deg som vil ha orden på kommunikasjonen, finne den røde tråden - og kommunisere mer lønnsomt. Men som synes 10-20.000 kroner er en fornuftig pris for å komme i gang. :- )

VI sier ikke at det er bortkastet å bruke kostbare eksperter. Men - svært mange ønsker å begynne på et mye lavere kostnadsnivå. Gjøre mer av jobben selv - en litt enklere modell. Derfor finnes Comkit! 

Pris kr 14.800,- eks mva. Hva er inkludert i pakken?

Når dere har fullført hele eller deler av prosessen, kan du booke personlig 1:1 coaching-time på 50 min. Konkrete tips til optimal bruk av coaching-tiden følger med. 

Velg tidspunkt for coaching selv - spør om hva som helst knyttet til arbeidet, be om konkrete råd, eller still andre spørsmål innen kommunikasjon.

En Powerpoint-mal skreddersydd for Comkit notater som tas i arbeidsmøtene, for konklusjoner og dokumentasjon av prosessen er inkludert.

Diskusjons-plansjene (I dag, I morgen og Hverdagen - alle 50x70 cm) med hjelpe-tekster og 30 introduksjons-videoer er selve kjernen i Comkit Basic.

En guide til hvordan man lykkes best med Comkit arbeidsmøter,  og en eksempel-samling med 16 ulike eksempler på formulering av rød tråd, osv - følger med. 

Alle som skal delta i Comkit-prosessen får tilgang til en video-introduksjon som forberedelse til arbeidsmøtene. 

P.S. Når du har mottatt materiellet, har du 5 arbeidsdager på deg til å velge å returnere alt sammen, dersom du av én eller annen grunn ikke er 100% fornøyd med kvaliteten på det du har mottatt. Ingen spørsmål, ingen diskusjoner. 

 

 

GÅ TIL BESTILLING

"Jeg gleder meg vilt til fredag morgen!"

Bestiller du Comkit, får du mine fredagstips automatisk. Hvis Comkit ikke er aktuelt for deg nå - heng med her! Hver uke sender jeg ut nyttige tips og tanker om kommunikasjon, og har særlig små små og mellomstore virksomheter i tankene. Og hver uke får jeg smil og "tusen takk" fra glade lesere.

Comkit Basic er en gjør-det-selv-pakke fra Comkit, som utvikles og markedsføres av Nordskar Kommunikasjon AS, Fritznersgate 17, 0264 Oslo. Virksomhets nr 993 021 644 mva
TANKEN BAK  
Kommunikasjonsbransjen i Norge er generelt sett svært profesjonell og holder et høyt nivå, uansett hvilket land eller marked man sammenligner med. 
Problemet for mindre virksomheter, er at kostnadene ved bruk av etablerte, velrenommerte byråer og rådgivere innen kommunikasjon, fort blir svært høye. Mange små oppdragsgivere er uerfarne kjøpere av avanserte kommunikasjons-tjenester. Dette kan føre til konflikter - ofte fordi arbeidsprosesser og modeller er bedre tilpasset store kunder og oppdragsgivere. 
Comkit gir startups, små og mellomstore virksomheter en mulighet til å gjennomføre strategi-prosesser innen kommunikasjon, uten store budsjetter, uten spesiell kompetanse innen marketing og på de mange fremmedordene som preger bransjen. 
Epost : [email protected]  Tlf : 0047 + 920 11 975 (kl 12.00 - 16.00)
For nærmere bestemmelser knyttet til vilkår, personvern, m.m., se lenker helt nederst på denne siden. 
Close

Comkit Basic Bestilling

Din pakke vil normalt bli postlagt første arbeidsdag etter mottatt bestilling. Følg med i posten, og sjekk innholdet når du har mottatt materiellet.

Din Comkit Basic pakke omfatter følgende: 

HOVEDPAKKEN + INKL FEEDBACK OG RÅDGIVNING + VIDEO INTROPAKKE FOR DELTAKERE. EN MAL (POWERPOINT) FOR NOTATER OG KONKLUSJONER KOMMER PÅ FORESPØRSEL VED PROSJEKTSTART.

Pris kr. 14.800,- eks mva (du får faktura tilsendt på mail).