Alt du trenger for å skru sammen din egen, tydelige kommunikasjons-plattform.

Comkit er en fiks ferdig gjør-det-selv-pakke som bruker QR-koder og video for å hjelpe deg å lage ditt eget, tydelige kjernebudskap. 
Bruk det til å gjøre nettsiden din bedre, og til å skape mer effektive aktiviteter i all din markedsføring. 
FÅ 60% RABATT AKKURAT NÅ! KLIKK HER

Med Comkit klarer du jobben selv, helt uten dyre konsulenter.

Nils Petter Nordskar har gjort dette utallige ganger. Nå er han din video-guide.

Nils Petter snakker et språk folk forstår. Han er en prisbelønnet tekstforfatter, seriegründer, foredragsholder og digitalentusiast. I tillegg til å jobbe som idé-utvikler og rådgiver for sine kunder, er han mentor på StartupLab i Oslo.

 

Du får tilsendt 3 store arbeidsplansjer - med QR-koder til 30 korte hjelpe-videoer.  Comkit gjør det enkelt å jobbe systematisk, alene eller sammen med flere.  

Pakken inneholder også eksempler du kan kopiere fra, en forklaringsvideo til dem du inviterer med i diskusjonen, og en fiks ferdig Powerpoint-mal, som du kan samle alle dine konklusjoner i.

Hvis du trenger hjelp i starten eller midt i arbeidet, få personlig coaching fra Nils Petter Nordskar, som hjelper deg videre.

Comkit er garantert den enkleste løsningen for startups, små og mellomstore virksomheter som vil få orden og tydelighet i sin kommunikasjon.

Dette er prosesser som byråer ofte tar hundretusener for å gjennomføre. Gjør det selv!

TIL COMKIT BESTILLING

Små selskaper og startups elsker Comkit.

Det er bare herlig å ha sin egen, røde tråd.

Uten tydelighet forvirrer du kundene. Og da går de ofte et annet sted...!

Tenk deg en plattform som gjør ting lettere.

Få den på plass uten dyre rådgivere og kompliserte prosesser.

Dette fikser du! 30 små videoer guider deg.

Og - personlig rådgivning er inkludert! Bestill time når det passer. 

6 vanlige spørsmål om Comkit.

Det viktigste er følgende: Comkit-pakken inneholder alt du trenger for å finne din egen, røde tråd. For å bli tydelig, og lage en plattform som gjør det enklere for deg å lage effektiv kommunikasjon fremover. 

Comkit er både digital og fysisk. Alle kunder mottar Comkit-pakken i posten. Den inneholder blant annet: 

Tre store diskusjons-plansjer, A-B-C, med nær 30 diskusjons-tema. Format 50 x 70 cm for notater og bruk gjerne post-it-lapper!

Korte intro-videoer (30 i alt) til alle temaer, som gjør det enklere å ta hver enkelt diskusjon. Se dem på enhver mobil eller pad, ved bruk av QR-kodene.

Røde tråder Guide - med 16 eksempler på formuleringer og bruk av rød tråd - for ulike typer virksomheter.

Guide med tips og råd til hvordan du får max igjen for personlig rådgivning som er inkludert.

Video introduksjonskurs (under 10 minutter) for alle som skal delta i arbeidsmøtene.

Powerpoint mal for samling av notater og konklusjoner - etter hvert tema. Inneholder også videolenkene, hvis du vil kjøre dem på skjerm eller lerret. Med dette dokumentet lager du din egen, komplette kommunikasjons-plattform!

Bonus-tips for deg som skal etablere nye nettsider - og komme i mål med lavest mulige kostnader. 

Det viktigste er egentlig at du kjenner din egen virksomhet/organisasjon. Problemet med "kostbare konsulenter fra Aker Brygge" er jo ofte at de ikke kjenner deg og ditt marked like godt. 

Comkit krever ikke at du har jobbet med kommunikasjon tidligere. Her brukes heller ingen "fancy fremmedord" - alt skjer på forståelig norsk. 

Du kan selvsagt gjøre dette helt alene. Trekker du inn andre, les guiden som følger med. 

Du vil oppleve at din guide og video-assistent, Nils Petter Nordskar, er med på jobben - så mye du vil. Til alle diskusjonene finnes det små, hjelpende videoer, som gjør det enklere å fokusere på det som er viktig. 

I løpet av arbeidet er det inkludert personlig rådgivning - online - med Nils Petter Nordskar. Still spørsmål - lufte idéer - få innspill, vurderinger, osv. 

Alt om hvordan du får mest igjen for dette - se guiden "Hjelp underveis?" som følger med. 

 

Dette er det mange som lurer på! Vi skjønner godt at digital kommunikasjon er komplisert. Men - det som ikke har endret seg, er behovet for å ha et tydelig, helhetlig budskap, som du kan bruke om og om igjen - i alle kanaler. Både digitale og analoge/fysiske kanaler. 

Du behøver IKKE kunne noe spesielt om digital kommunikasjon for å gjennomføre Comkit-prosessen. 

Gjør dette på den måten som passer best for deg og din virksomhet! Mange liker å dele arbeidet opp i én arbeidsøkt pr hoved-tema, hvilket betyr tre økter. 

Erfaringen viser at det ikke er effektivt å sitte mer enn ca 3 timer i strekk, med dette arbeidet.

Det finnes mange eksempler på virksomheter som reiser bort, finner et fredelig sted - og gjør hele jobben på en lang, lang arbeidsdag, med gode pauser innimellom. 

Velger du å ta jobben med å finne et ekspert-byrå som du føler du kan stole på, og kjøre en tradisjonell prosess med kostbare rådgivere, er det høyst normalt å betale 2-300.000 kroner for arbeidet. Snakker du med de kjente navnene i bransjen, enda mer. 

Obs! Ikke et vondt ord om kostbare eksperter. Men - små og mellomstore virksomheter har lenge ønske seg et mye, mye lavere kostnadsnivå. Comkit er som IKEA - du gjør mer av jobben selv - og betaler mindre. Mye, mye mindre... :- )

Normal pris er kr 14.800,- eks mva. Den fysiske delen av Comkit-pakken sendes dagen etter bestilling. Sjekk alt som er inkludert!

Obs! Akkurat nå får du Comkit til 60% rabatt, dvs for kr 5.920,-!

Personlig rådgivning, hjelp til å gjennomføre tre gode arbeidsmøter, en mengde gode tips og råd - guider, osv.

Alt du trenger for å finne din røde tråd og bli en tydelig virksomhet er med!

Slik får du rabatten:

Obs! For å få rabatten - skriv "60 Krokodiller" i BESKJEDFELTET når du bestiller - så trekkes 60% fra automatisk. 

 • Hjelp underveis? Mange velger å starte arbeidet med en kickoff sammen med Nils Petter Nordskar - online i møtet. Det er inkludert! 
 • Når dere er ferdig med arbeidet, kan du eventuelt sende sluttproduktet til [email protected] som vil kommentere og komme med innspill og forslag til finpuss og mulige justeringer. Da får du en generell kommentar til resultatet, og konkrete forslag til justeringer, som du kan vurdere. Akkurat dette arbeidet er ikke inkludert, men du får 40% på timesatsen. Fast pris (basert på 2 t) på "Gjennomgang og fix" av din Powerpoint = Kr 2.250,-
 • En praktisk guide med tips til optimal bruk av rådgivningen følger med. 
 • Små spørsmål underveis? Du kan når som helst sende spørsmål på mail eller Messenger - alt etter hva som passer best. Dette er inkludert! 
 • Inkludert er også en Powerpoint-mal som hjelper deg å samle dine Comkit-notater, og særlig dine konklusjoner og dokumentasjon. Dette blir din Kommunikasjons-plattform!
 • Viktig! Bruker du Powerpoint-malen til å samle alle dine konklusjoner fra arbeidet, har du faktisk en komplett og fiks ferdig kommunikasjons-plattform - klar til bruk! 

Tre store diskusjons-plansjer (50x70cm) med hjelpe-tekster og 30 introduksjons-videoer.

Dette er selvsagt inkludert!

 • En guide om hvordan man får mest ut av Comkit-møtene.
 • En eksempel-samling med 16 ulike eksempler på formulering av rød tråd, m.m.
 • Alle som skal delta i Comkit-prosessen får en video-introduksjon som forberedelse til arbeidsmøtene. 
 • P.S. Når du har mottatt materiellet, har du 5 arbeidsdager på deg til å velge å returnere alt sammen, dersom du av én eller annen grunn ikke er 100% fornøyd med kvaliteten på det du har mottatt. Ingen spørsmål, ingen diskusjoner! :- ) 
 • Fortsatt i tvil? Se videoen over - og bli overbevist! :- ))) 

 

 

TIL COMKIT BESTILLING

"Jeg gleder meg vilt til fredag morgen!"

Bestiller du Comkit, får du mine fredagstips automatisk. Hvis Comkit ikke er aktuelt for deg nå - heng med her! Hver uke sender jeg ut nyttige tips og tanker om kommunikasjon, og har særlig små små og mellomstore virksomheter i tankene. Og hver uke får jeg smil og "tusen takk" fra glade lesere.

Comkit er gjør-det-selv arbeidsprosesser med tekst og video-basert støtte, samt med noe personlig rådgivning tilgjengelig. Systemet utvikles og markedsføres av Nordskar Kommunikasjon AS, Fritznersgate 17, 0264 Oslo. Virksomhet nr 993 021 644 mva
TANKEN BAK  
Kommunikasjonsbransjen i Norge er generelt sett svært profesjonell og holder et høyt nivå, uansett hvilket land eller marked man sammenligner med. 
Problemet for mindre virksomheter, er at kostnadene ved bruk av etablerte, velrenommerte byråer og rådgivere innen kommunikasjon, fort blir svært høye. Mange små oppdragsgivere er uerfarne kjøpere av avanserte kommunikasjons-tjenester. Dette kan føre til konflikter - ofte fordi arbeidsprosesser og modeller er bedre tilpasset store kunder og oppdragsgivere. 
Comkit gir startups, små og mellomstore virksomheter en mulighet til å gjennomføre strategi-prosesser innen kommunikasjon, uten store budsjetter, uten spesiell kompetanse innen marketing og på de mange fremmedordene som preger bransjen. 
Epost : [email protected]  Tlf : 0047 + 920 11 975 (kl 12.00 - 16.00)
For nærmere bestemmelser knyttet til vilkår, personvern, m.m., se lenker helt nederst på denne siden.
Close

Comkit Basic Bestilling

Din pakke vil normalt bli postlagt første arbeidsdag etter mottatt bestilling. Følg med i posten, og sjekk innholdet når du har mottatt materiellet.

Din Comkit Basic pakke omfatter følgende: 

HOVEDPAKKEN + INKL FEEDBACK OG RÅDGIVNING + VIDEO INTROPAKKE FOR DELTAKERE. EN MAL (POWERPOINT) FOR NOTATER OG KONKLUSJONER KOMMER PÅ FORESPØRSEL VED PROSJEKTSTART.

Pris kr. 14.800,- eks mva (du får faktura tilsendt på mail).