Storytelling For Business er blitt selve hjertet i moderne markedsføring.

 

Vi utvikler nå en Guide til Storytelling For Business. Smart og komplett. Lyst til å følge med underveis? Du er invitert! Lær mer om storytelling og få guiden gratis når den er klar. 

TAKK FOR INVITASJON! HOLD MEG OPPDATERT.

Den første komplette og helhetlige Guide til Storytelling For Business er på vei.

Gjennom høsten 2020 og vinteren 2021, skal jeg sammen med engasjerte, dyktige markedsførere lage en komplett Guide Til Storytelling For Business. Her vil du finne ALT du trenger for å planlegge og lykkes med din egen kommunikasjon. Heng deg på, få den tilsendt 100% gratis og lær underveis.

JA, JEG BLIR MED!

Hva skjedde egentlig med markedsføring? Digital kommunikasjon har virkelig snudd opp/ned på måten vi kommuniserer på. Gode historier må fortelles på stadig nye måter, ofte kortere, ofte med video, og vi kan nesten alltid måle hvilke historier som fungerer best. Men Storytelling er blitt et utydelig begrep i seg selv. Målet med å lage en helhetlig Guide til Storytelling For Business, er rett og slett å lage en komplett og helhetlig oppskrift på hvordan du går frem for å planlegge, utvikle og publisere – historier med en agenda. Eller med et mål og en baktanke, om du vil. Du er invitert til å følge utviklingen av denne guiden. Til å komme med synspunkter og innspill. Men du er selvsagt like velkommen om du bare vil være passasjér, og lære på reisen. Heng deg på her. :- )

Storytelling For Business infopakker og tips! Synse og bidra hvis du vil.

Få første utgave av Guide Til Storytelling For Business når den er ferdig. Få førstehånds tilgang til kommende kurs, downloads, diskusjoner og mer. Du kan bidra hvis du vil, eller være passasjer på reisen. Forvent mail ca ukentlig, downloads, m.m., først når det nærmer seg jul. :-) 

Nils Petter Nordskar

Prisbelønnet tekstforfatter, seriegründer, foredragsholder og digitalentusiast.

Gift med regissør Hilde, pappan til Ane og Emilie.

MIN HISTORIE
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.