Ny kursdato kommer!

Lær å utvikle bedre presentasjoner, innhold som selger - og fantastiske møter.

1-2-3 Suksess! Oppskriften mange bruker årevis på å lære. Som sikrer deg et JA i møtene dine.

SIKRE DEG DIN PLASS NÅ !!

Selv gode idéer og forslag blir ofte underkjent - helt eller delvis. Hvorfor? Ofte fordi presentasjonen kunne vært mer pedagogisk lagt opp - og innholdet ENDA tydeligere. Fremføringen kunne vært mer engasjerende og ikke minst - møtet kunne vært smartere planlagt! 

Alle opplever dette. Men noen får etterhvert suksess - om og om igjen. De lærer seg noen knep - og en metode.  

Jeg heter Nils Petter Nordskar. Jeg er en prisbelønnet tekstforfatter som har startet og ledet tre av Norges raskest voksende og mest profilerte kommunikasjons-selskaper. Ansatte som forstod metoden ble raskt mine nøkkel-medarbeidere. Med bedre lønn - og ikke minst - bedre resultater.

Dette er et skreddersydd kurs for organisasjoner og enkeltpersoner som VIL ha bedre resultater.

 • Raskere salgsprosess
 • Profesjonelt inntrykk
 • Respekt

Nyhet! Nå kan du også kjøpe Lykkes Med Idéer som 1 Dags Workshop - til 69% rabatt hvis du bestiller en pakke, eller bestiller workshop-tillegget senere.  

Kurset er en boost for selvtilliten, tydelighet - og suksessraten i møtene dine. Lær å selge idéene dine i det FØRSTE møtet og spar tid og penger.

 

Velkommen på kurs! Klikk her for å gå til påmelding.

GÅ TIL PÅMELDING Lukk melding

Hovedkurset "1-2-3 Suksess" går over 4 uker. Lær når det passer DEG!

3 nye leksjoner hver uke. Last ned skreddersydde maler. 

Sett gjerne av ca 1 time pr leksjon (3 leksjoner i uka), og still spørsmål til Live Nettsamlinger, torsdager kl 20.00.

Vil du lære "1-2-3 Suksess" utenom dette kurset, vil det ofte bety deltakelse på langvarige kursopplegg som kan koste alt fra 30 til 100.000 kroner for en gruppe. Mange vil allikevel si at det er verd hver krone! Med dette online-kurset har du tilgang til materialet akkurat når det passer deg - for en brøkdel! Her får du også min 100% garanti, dvs 100% fornøyd, eller pengene tilbake. 

 

SJEKK HVA DU LÆRER PÅ DETTE KURSET

DEL 1 "TYDELIG INNHOLD & STORYTELLING"

KUNSTEN Å FORENKLE BUDSKAP, SPISSE IDEER OG BYGGE EN LOGISK PRESENTASJON SOM ØKER FORSTÅELSEN OG SJANSENE FOR GJENNOMSLAG.

Altfor mange presentasjoner inneholder alt for mye. Hvorfor er det så vanskelig å prioritere? Hvilken modell bør nettopp du jobbe etter? Kan idéen bli enda bedre av å gjøres enklere? Hva kan du kutte og hva må du beholde? Har du lagt inn "det lille ekstra" som gjør at du skiller deg ut? Og hvordan kan du bruke historier til å forsterke innholdet og til å få ditt publikum til å identifisere seg med innholdet?

DEL 2 "TRYGG OG GOD I ØYEBLIKKET"

DE ALLER VANLIGSTE TABBENE DE FLESTE BEGÅR I SINE PRESENTASJONER. LÆR DEG Å UNNGÅ DEM, UTEN Å GJØRE DET SÅ VANSKELIG!

Det er ingen tabbe å være nervøs, alle er det! Lær å håndtere nervøsitet. Og for å ta en av de største tabbene av dem alle – å fokusere på én person under hele møtet - og glemme de andre, som i virkeligheten kan vise seg å være enda viktigere. Du har kanskje selv opplevd det? Og hva gjør du når du møter motstand? Innvendinger? Kan du kunsten å legge en strategi for det – på forhånd? Og mye, mye mer! Idéen kan være så god den vil, en dårlig presentasjon gir ofte et dårlig resultat - uansett.

DEL 3 "MØTEPSYKOLOGI OG SMARTE FORBEREDELSER"

HALVPARTEN (OFTE MER!) AV JOBBEN MED Å FÅ GJENNOMSLAG ER KUNSTEN Å FORBEREDE – OG GJENNOMFØRE – ET FANTASTISK MØTE. 

Hvorfor er det sånn at det som kan gå galt, ofte går galt? Tror du at selve settingen og atmosfæren i møtet – påvirker sannsynligheten for å få et ja eller nei til idéene og tankene dine? Lær hvordan du med enkle huskeregler blir i stand til å gjennomføre verdens beste møter. Da må du blant annet lære deg kunsten å temme møtemonsteret. Det er han eller hun som "alltid" sparker ben under enhver idé. Selv de gode! Ideene kan være så gode de vil - uten en masterplan for gode opplevelser i møtet - risikerer du at ting går galt allikevel. Øke sjansene for å lykkes dramatisk, med fantastiske møter. 

 ”Jeg har kjørt over 1000 slike presentasjoner. Tro meg - det er som regel små detaljer som avgjør om det blir suksess eller ikke.” 

Nils Petter Nordskar

NÅR DU BESTILLER HOVEDKURSET ER DETTE INKLUDERT

 • 12 Hovedleksjoner
 • Templates / Maler for nedlasting
 • Ekstra Bonusleksjoner underveis / live
 • Grunnleggende Powerpoint-tips underveis
 • Nettsamlinger med spørsmål og svar
 • Lukket Facebook ressursgruppe kun for deltakere
 • Minimum ett års tilgang til alle leksjoner
 • Lykkes Med Ideer Kurbevis ved fullført
 • Rabatt på Lykkes Med Ideer fysiske kurs og arrangementer
 • Rabatt på fremtidige kurs
 • Boken ”1000 og enda en natt. Om å lykkes med ideer” 

KURSET KOMMER SNART MED NYE DATOER

FULL PRIS KR 6.600,-. VED BESTILLING NÅ GIS 30% RABATT - OG YTTERLIGERE 60-70% RABATT PÅ WORKSHOP VED KJØP AV ONLINE-KURSET+WORKSHOP.
FOR PRISER, SCROLL HELT NED, 

Dette er et kurs med personlig oppfølging, det skal ikke betales mva. 

100% FORNØYD-GARANTI

Ingen diskusjoner, ingen spørsmål. Jeg vil at du skal være fornøyd!

Ny informasjon om kursdatoer kommer. Velkommen tilbake. 

GÅ TIL PÅMELDING

Ting mange lurer på.

Du melder deg på via min strålende samarbeidspartner Proviso. Når du er påmeldt, får du tilsendt en faktura (EHF om du ønsker) på mail. Du kan også velge å betale med kort. 

Ja, det kan du. Fra kursportalen kan du stille spørsmål som vil bli besvart. I tillegg kan du bli med på kursets egne livesendinger i en lukket Facebook-gruppe, hvor jeg også svarer på innkommende spørsmål. 

Du har tilgang til kurset i minimum 12 måneder.

Sorry, påmeldingen er stengt akkurat nå! Senere, velg betaling med vanlig faktura, eller med kort.

Velger du PDF/Faktura på mail, skjer påmeldingen gjennom vår samarbeidspartner Proviso, som er en 100% norsk tjeneste. Betalingskort/kredittkort kan også benyttes - da krysser du av for dette i påmeldings-skjemaet.

ONLINEKURSET 1-2-3 SUKSESS OVER 4 UKER. DU VIL MOTTA FAKTURA SOM PDF PÅ MAIL - DENNE PRISEN INKLUDERER 30% RABATT IFHT FULLPRIS

4.650,-

30% RABATT VED BESTILLING NÅ. BETALINGEN ADMINISTRERES VIA VÅR SAMARBEIDSPARTNER PROVISO.NO. DU FÅR EN HELT VANLIG FAKTURA PÅ MAIL. ALTERNATIVT KAN DU KRYSSE AV FOR BETALING MED KORT - DET BESTEMMER DU SELV. KORT BETALINGSFRIST PÅ FAKTURA, SÆRLIG NÅR DU MELDER DEG PÅ TETT PÅ KURS-START. MVA TILLEGGES IKKE DENNE TYPEN KURS.

TIL PÅMELDINGS-SKJEMA

LYKKES MED IDEER 1 DAG WORKSHOP. UNDERVISNING, OPPGAVER OG PRAKTISK TRENING MED NILS PETTER NORDSKAR, I OSLO. KAN KJØPES SEPARAT.

4.200,-

BLI MINST 50% BEDRE TIL Å LAGE INNHOLD, PRESENTERE OG GJØRE SMARTE FORBEREDELSER, FRA 09.00 TIL 15.00! LÆR Å FOKUSERE, FORTELLE EN HISTORIE, OVERBEVISE. KURSAVGIFTEN DEKKER KAFFE, TE, VANN, ETC HELE DAGEN, SAMT EN ENKEL LUNSJ. WORKSHOP VIL HA ET BEGRENSET ANTALL DELTAKERE. VANLIG FAKTURA PÅ MAIL. MVA TILLEGGES IKKE DENNE TYPEN KURS.

TIL PÅMELDINGS-SKJEMA

FULL PAKKE / BEGGE DELER. ONLINE KURSET "1-2-3 SUKSESS" OG 1 DAG WORKSHOP. 60-70% RABATT PÅ TILLEGGET, VED KJØP AV PAKKEN.

5.950,-

9 AV 10 DELTAKERE PÅ "1-2-3 SUKSESS" ONLINE ER FORNØYD! DET SOM BLE ETTERLYST, VAR MULIGHETEN FOR DIREKTE FEEDBACK OG KONTAKT MED KURSLEDER - PÅ EN WORKSHOP. VI LYTTER! WORKSHOP KAN KJØPES SEPARAT, MEN ONLINE-DELTAKERE VIL ALLTID FÅ PAKKEPRIS, OGSÅ VED KJØP AV TILLEGGET SENERE. WORKSHOP-TILLEGGET FOR DELTAGERE PÅ ONLINEKURS (2019) ER 1.300,-.

TIL PÅMELDINGS-SKJEMA
Close