Du kan bli bedre på innhold og bedre til å presentere.

Bruk mine enkle knep og lykkes med dine egne idéer.

NESTE KURS STARTER FØRSTKOMMENDE SØNDAG

”Først av alt - veldig bra kurs! Så alle tre i går og fikk litt Netflix-sug etter flere episoder etter leksjon nr 3. Dette blir veldig nyttig og inspirerende!” Eirik Nilssen, Daglig leder, Matbyrået Impuls

 

Velkommen på Hovedkurset 1-2-3 Suksess. Klikk her for å gå direkte til påmelding.

GÅ TIL PÅMELDING Lukk melding

Selv gode idéer og forslag blir ofte underkjent - helt eller delvis. Hvorfor? Ofte fordi presentasjonen manglet en logisk struktur - så innholdet ble ENDA tydeligere! Fremføringen? Bra, men kunne den vært mer engasjerende? Og ikke minst - møtet kunne definitivt vært smartere planlagt! 

ALLE opplever dette. Men noen får etterhvert suksess - om og om igjen. De bruker knepene - og en enkel metode.  

Jeg heter Nils Petter Nordskar. Jeg er en prisbelønnet tekstforfatter som har startet og ledet tre av Norges raskest voksende og mest profilerte kommunikasjons-selskaper. Ansatte som forstod metoden ble raskt mine nøkkel-medarbeidere. Med bedre lønn - og ikke minst - bedre resultater!

Nytt kurs starter på søndag!

Neste kurs starter førstkommende søndag. Leksjonene er tilgjengelige fra kl 14.00. Du velger selv når du vil starte på kurset - og åpne Modul 1. En uke senere får du tilgang til Modul 2, osv. 

00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER

Dette er et skreddersydd kurs for organisasjoner og enkeltpersoner som VIL ha bedre resultater.

 • Raskere salgsprosess
 • Profesjonelt inntrykk
 • Respekt

Hovedkurset "1-2-3 Suksess" går over 4 uker. Lær når det passer DEG!

3 nye leksjoner hver uke. Last ned skreddersydde maler.

De fleste bruker 1-3 timer i uka på kurset. Spørsmål underveis? Still dem i kursportalen, eller via epost.

Obs! Kurset kjøres nå uten Facebook Live-treff, men alt innhold er fortsatt 100% relevant...! :-) 

 

SJEKK HVA DU LÆRER PÅ DETTE KURSET

DEL 1 "TYDELIG INNHOLD & STORYTELLING"

KUNSTEN Å FORENKLE BUDSKAP, SPISSE IDEER OG BYGGE EN LOGISK PRESENTASJON SOM ØKER FORSTÅELSEN OG SJANSENE FOR GJENNOMSLAG.

De fleste presentasjoner inneholder rett og slett - alt for mye informasjon. Hvorfor er det så vanskelig å prioritere? Hvilken modell bør nettopp du jobbe etter? Lær hvordan idéer blir enklere å forstå - og enklere å like - gjennom prioritering. Hvor mye er det trygt å kutte og hva må du for enhver pris beholde? Hvordan legger du inn "det lille ekstra" som gjør at du skiller deg ut? Lær å bruke historier til å forsterke innholdet og til å få ditt publikum til å identifisere seg med innholdet.

DEL 2 "TRYGG OG GOD I ØYEBLIKKET"

DE ALLER VANLIGSTE TABBENE DE FLESTE BEGÅR I SINE PRESENTASJONER. LÆR DEG Å UNNGÅ DEM, UTEN Å GJØRE DET SÅ VANSKELIG!

Det er ingen tabbe å være nervøs, alle er det! Lær å håndtere nervøsitet. Og for å ta en av de største tabbene av dem alle – å fokusere på én person under hele møtet - og glemme de andre, som i virkeligheten kan vise seg å være enda viktigere. Du har kanskje selv opplevd det? Hva gjør du når du møter motstand? Innvendinger? Kan du kunsten å legge en strategi for det – på forhånd? Lær mye mer om dette! Idéen kan være fantastisk god - men forstå hvorfor en virkelig god idé faktisk kan være den vanskeligste å selge inn. Lær alt om dette. Og ta det med ro - jeg lærer deg hvorfor du ikke skal engste deg så mye for å ikke være den perfekte presentatør - og allikevel lykkes med å få JA til dine forslag og idéer.

DEL 3 "MØTEPSYKOLOGI OG SMARTE FORBEREDELSER"

HALVPARTEN (OFTE MER!) AV JOBBEN MED Å FÅ GJENNOMSLAG ER KUNSTEN Å FORBEREDE – OG GJENNOMFØRE – ET FANTASTISK MØTE. 

Tror du at selve settingen og atmosfæren i møtet – påvirker sannsynligheten for å få et ja eller nei til idéene og tankene dine? Svaret er et stort JA. Lær hvordan du med enkle huskeregler blir i stand til å gjennomføre verdens beste møter. Da må du blant annet lære deg kunsten å temme møtemonsteret (det er han eller hun som "alltid" sparker ben under enhver idé. Selv de gode!). Ideene kan være så gode de vil - uten en masterplan for gode opplevelser i møtet - risikerer du at ting går galt allikevel. Øke sjansene for å lykkes dramatisk, med fantastiske møter. 

 ”Jeg har kjørt over 1000 slike presentasjoner. Tro meg - det er som regel små detaljer som avgjør om det blir suksess eller ikke.” 

Nils Petter Nordskar

Nytt kurs starter søndag. De tre første leksjonene er tilgjengelige fra klokken 14.00. Åpne dem akkurat når det passer deg!  

GÅ TIL PÅMELDING

NÅR DU BESTILLER HOVEDKURSET ER DETTE INKLUDERT

 • 12 Hovedleksjoner
 • Templates / Maler for nedlasting
 • 1 til 1 oppfølging med svar på dine spørsmål
 • Lukket Facebook ressursgruppe kun for deltakere
 • Minimum ett års tilgang til alle leksjoner
 • Lykkes Med Ideer Kurbevis ved fullført
 • Rabatt på Lykkes Med Ideer fysiske kurs og arrangementer
 • Rabatt på fremtidige kurs
 • Boken ”1000 og enda en natt. Om å lykkes med ideer” 
 • OBS! Du vil høre i kurset om Live Facebook på torsdager, osv - dette er ikke inkludert nå, men bli gjerne med i Facebook-gruppen allikevel. 

Ting mange lurer på.

Jeg er så trygg på at du vil like dette kurset, at jeg lover deg hver eneste krone tilbake, uten spørsmål - HVIS du ikke er fornøyd. Garantien varer i kursperioden - dvs i fire uker fra du har kjøpt tilgang til kurset. 

Du kjøper kurset på samme måte som du kjøper andre ting på nettet. Du kan betale med kort, eller med PayPal. Trenger du en ny kopi av faktura, kan du når som helst be om dette. 

Ja, det kan du! Fra kursportalen kan du stille spørsmål som vil bli besvart. I tillegg kan du bruke e-post eller Facebook-gruppen, hvor jeg også svarer på innkommende spørsmål. 

Du har tilgang til kurset i minimum 12 måneder.

Ja, faktisk - sånn er det. Kurset er lagt opp som et 4 ukers kurs, slik at du lett kan ta det ved å sette av 1 time eller 2-3 pr uke. Uansett når du velger å kjøpe kurset, starter det altså alltid - førstkommende søndag. Men - du kan selvsagt vente til både mandag og tirsdag etc...  med å begynne! :- ) 

Nei, ikke hver torsdag klokken 20.00, slik vi kjørte i starten! Nå er kursdeltakerne på helt ulike steder i kurset, og det blir vanskelig. Før startet alle samtidig, nemlig... Men bruk Facebook-gruppen til å stille spørsmål, eller send meg mail. Så dersom du tar kurset etter 1.april 2020, beklager alt "maset" i hver eneste leksjon om "Live på torsdag"... :- ) Alle de første live-sendingene ligger fortsatt tilgjengelige på Facebook-gruppen, dog. 

Dersom teksten over på denne siden formidler at det fortsatt er mulig å bruke rabatt-kode - er svaret JA. Bruk gjeldende rabattkode ved "checkout" og prisen endres til 390,- på et vips. (Obs! Dersom prisen IKKE endres automatisk til 390,- skal du ikke klikke på "Bekreft" kjøpet. Får du problemer, send meg en melding i mitt kontaktskjema.)

Meld deg på nå, og start kurset fra og med førstkommende søndag klokken 14.00. Betal trygt og sikkert med PayPal, eller med kort. Når du har gjennomført betaling, får du passord og alt du trenger vite, tilsendt på mail.

ONLINEKURSET 1-2-3 SUKSESS OVER 4 UKER

3.900,-

DU FÅR FULL AKSESS TIL SAMTLIGE LEKSJONER I MINIMUM ETT ÅR. UNDER HELE KURSPERIODEN KAN DU NÅR SOM HELST STILLE SPØRSMÅL, BE OM RÅD, OSV. DERSOM 3 ELLER FLERE I DIN VIRKSOMHET ØNSKER DETTE KURSET - TA KONTAKT FOR Å FÅ TILSENDT ET TILBUD FOR GRUPPER. JEG GLEDER MEG TIL Å FØLGE DEG PÅ KURS! MED VENNLIG HILSEN, NILS PETTER NORDSKAR >>> Det belastes ikke mva på denne typen undervisning/kurs.

TIL PÅMELDINGS-SKJEMA
Close