Kan din kommunikasjon gjøre en bedre jobb?

Leter du etter et nytt og bedre kommunikasjons-konsept? En platform du kan bygge videre på, både digitalt og i tradisjonelle kanaler? Trenger du en vurdering av dagens kommunikasjon? God kobling til sosiale medier? Nytt navn på virksomheten? Lansere et nytt produkt? 

SLUTT FOR DYRE, KORTE KAMPANJER 

Mange synes det er vanskelig å finne gode, effektive alternativer til de tradisjonelle, analoge virkemidlene. Når nettet snører seg sammen rundt enhver kommunikasjons-strategi, er det nødvendig å forstå hvordan nye medier og digitale løsninger kan skape resultater som etterhvert gjør en minst like god jobb som forrige generasjons reklame.

CONTENT MARKETING. HVA ER DIN LØSNING?

Egne og fortjente medier vokser frem på bekostning av tradisjonelle reklame. Virkelig store merkevarer og virksomheter vil fortsatt kunne ha råd til å dominere i massekommunikasjon, men hva gjør virksomheter som har mindre budsjetter? Jeg hjelper deg gjerne med strategien og ideene som fungerer for deg.

MIN KOMPETANSE

Jeg er tekstforfatter og har vært en sentral kommunikasjons-rådgiver med et kreativt og løsnings-orientert fokus, for både store og små virksomheter. Jeg har vært kreativt ansvarlig for børslanseringen av Telenor, og sentral i kommunikasjons-arbeidet for Nationaltheatret og Den Norske Opera. Jeg har ledet både reklamebyråer, design og internett-miljøer – og jeg tror sterkt på kraften i samspillet mellom teknologi- og kommunikasjons-kompetanse! 

Nettet snører seg sammen rundt enhver ny kommunikasjons-strategi
Nils Petter Nordskar