Kjenner du noen som sliter psykisk? Er ensom?

Mange av oss har litt dårlig samvittighet for en eller flere, som vi burde vært litt mer sammen med. Sett litt oftere. Tatt en telefon til. Men har vi tid? Kommer vi gang? Med appen SIHEIDU kan du invitere en liten gruppe felles venner med på en slags dugnad – og organisere alt i en felles kalender, og meldingssystem. Det er utrolig enkelt.

Alle kan være ensomme, i korte eller lange perioder

Statistisk Sentralbyrå i Norge (verdens beste land å bo i…) har gjennomført en undersøkelse blant unge mennesker mellom 16 og 24 år. 40% av dem svarte ja på spørsmålet – er du ensom? Norges helseminister Bent Høie kommenterte undersøkelsen og uttalte at ensomhet er like farlig som røyking. Tallene for mennesker over 80 år er de samme. Fire av ti føler seg ensomme!

Tenk om alle vi som har det sånn noenlunde greit her i livet engasjerte oss i ett eneste menneske – som først og fremst trenger å bli hørt og sett for å komme videre? Det er et enkelt regnestykke. Verden blir et mye bedre sted.

SIHEIDU er nå klar i AppStore

Du laster ned appen, starter en sirkel, og inviterer inn felles venner. Inviterte får tilsendt en automatisk kode (4 siffer), og vips så er hele gjengen inne og deler samme kalender – og er klare for å registrerer sine aktiviteter.

Du kan starte og være med i flere sirkler – og både nedlasting og bruk av appen er gratis.

iOS-brukere kan laste ned appen her.

Android-brukere må dessverre vente – blir SIHEIDU en suksess vil det komme både Android-versjon og flere funksjoner.

P.S: Det er undertegnede som har stått for idé og utvikling av SIHEIDU, gjennom mitt selskap Nordskar Kommunikasjon AS. Hvem som blir med og bidrar i fortsettelsen, som partner, investor eller distributør – er foreløpig nokså uklart. Må nå er vi ihvertfall igang. Mvh npn@nordskar.no