Hva i all verden har jeg gjort? Kan du bidra?

Sist vinter tok jeg et viktig valg. Litt dramatisk, for meg, i hvertfall. Jeg tok en runde med kundene mine, og sa tusen takk for meg. Takk for nå, i hvertfall! Slutt på idé- og konseptutvikling på en stund, slutt på sosiale medier events og slutt på kommunikasjons-rådgivning. Skriving? Litt mindre, i hvertfall. Hvorfor?

Jeg skal ganske enkelt lansere en app. I hvertfall skal jeg det, om testingen går bra.

Jeg har gått litt i skjul i tre-fire måneder og jobbet intenst med en app som vil gjør det enklere for deg å stille opp for et annet menneske.

Enklere å være tilstede, enklere å følge opp, enklere å bli kvitt all dårlig samvittighet for en venn, kollega eller noen i familien – som har det vanskelig akkurat nå.

Designet er klart – og det finnes nå en klikkbar demo/protoype, som skal testes og diskuteres med helt vanlige folk. Jeg har vært i Warzawa flere ganger i vår, og møtt utrolig dyktige mennesker, som jeg gjerne forteller mer om, dersom du er interessert. 

Ble du litt interessert…? Er du typen som tar initiativ, eller som i hvertfall ikke takker nei, når  du inviteres inn i en sirkel av venner hvis oppdrag er å “drikke kaffe med Ola”? I så fall er du kanskje også interessert i å mene noe om hvordan denne appen bør fungere.

Ja, appen heter SIHEIDU! Gud vet hvordan det navnet kom, men det ser ut som SUDOKU og mange tror det uttales sjiheidu på japansk. Men det er altså tre norske småord, hvor hei er det viktigste. Fysiske møter, ansikt til ansikt, enkle greier, prat og kaffe, kaffe og prat. En time eller to, ny og ne. Tur langs veien, kino. Det enkleste er det eneste som teller, og med SIHEIDU deler en sirkel med venner på dugnaden. Det er selve idéen, at det dermed skal bli enklere å stille opp – sammen.

LYST TIL  Å BIDRA LITT HER OG NÅ?

Jeg trenger ikke penger. I hvertfall ikke på lenge, ennå.

Det jeg trenger, er ditt syn på idéen! Om du har lyst til å bruke noen minutter på SIHEIDU (og jeg vil være deg evig takknemlig, bare så det er sagt), kan du gjøre følgende:

  1. Klikke på SIHEIDU her, og lese i fem minutter.
  2. Klikke på et kort Spørreskjema her, og klikke i fem minutter.
  3. Det tredje punktet er for deg som virkelig har lyst til å bidra! Bli GJERNE med på en times bruker-test i Oslo Sentrum, nå tirsdag 22 august med valgfristart klokken 09, 11 eller 15. Dette kan du lese mer om på min Facebook-side, eller gå rett til info og melde deg på her. 

Takk for at du leste hit, og dermed er oppdatert på hva jeg er opptatt av akkurat nå. Jeg vet ikke, men jeg håper at SIHEIDU kan bidra og gjøre en forskjell. Det er også fullt mulig at den vil finansiere seg selv etterhvert, og bli lønnsom. Det tar vi en annen gang!