Kreative foredrag og idé-workshops

Idéutvikling. Idésalg. Gjennomføring.

Visjoner og idéer som virker i praksis. 

 

For noen år siden dro jeg til Palo Alto i California for å skrive en bok om idéutvikling – og om hva som gjør noen virksomheter mer kreative enn andre. Selv om innholdet er skreddersydd for gründere og kommunikasjonsfolk, får jeg gode tilbakemeldinger på boken fra alle slags mennesker.

Boken er lett å lese og er blitt utgangspunktet for et foredrag som videreutvikles løpende og som får god respons på alt fra mindre forsamlinger til Markedssymposiet i Bergen, og ulike bedriftsinterne foredrag for ulike bransjer.

Det er fantastisk å møte mennesker som i løpet av 45 minutter oppdager at de ikke lenger behøver se på ”alle de andre” som kreative – og en selv som en mindre verdifull bidragsyter i kreative prosesser. Alle har noe å bidra med – selv om det er de som trener mest på idéutvikling som får de beste resultatene.

30 – 40 ELLER 50 MINUTTER? 

Jeg snakker gjerne  om dette temaet i en times tid, men vanligvis ligger tidsforbruket på 35-40 minutter. Temaer som ”slik skaper vi gode idéer sammen, slik blir bedriften vår mer kreativ, slik får du gjennomført idéene dine”, osv – egner seg godt til debatt og spørsmål i etterkant, om dette er ønskelig.

Jeg tilpasser som regel mitt foredrag etter oppdragsgivers ønsker og egenart – og det egner seg godt som intro på kick-offs, idésamlinger, og lignende.

TA KONTAKT FOR PRIS OG AVTALE

Jeg trives med å holde foredrag, og prisen for kommersielle aktiviteter er 20.000,-. 

For ideelle organisasjoner beregner jeg rabatt avhengig av type organisasjon. Kontakt meg direkte på 92 01 19 75, evt kan du booke via Talerlisten – min profil finner du her. 

NP HOLDER FOREDARG SMD2014

NP FOREDRAG PÅ MEDIE KONFERASEN 2012

NP på Oslo Bokfestival 15.9.2012